Etichete

, , , ,

Unde a greșit Buhnici? Unde am greșit noi?

George Buhnici a greșit prin aroganță și nepăsare. A considerat că toate lucrurile spuse de el sunt de netăgăduit și pot fi enunțate liber. A greșit când a pronunțat cuvântul minore într-un context total nepotrivit. A greșit când a desconsiderat femeia care nu a reușit să-și mențină fizicul mereu tânăr. Dar, e bine că a fost sincer în declarații, astfel știm de acum cu cine avem de-a face.

Unde am greșit noi? Mai mult de jumătate din influenceri nu au pronunțat în viața lor o idee sinceră, nealterată de bani, interese sau trending. Tot ceea ce au declarat este dinainte învățat, memorat. Niciun gând nu le aparține cu adevărat, ci al oamenilor de pr. De aceea, gestul lui George Buhnici este o oază de sinceritate într-o lume online fake. Păcat ca a spus o imbecilitate și nu un lucru care să conteze la nivel global. Unde am greșit noi? Acordăm prea multă importanță unor oameni pe care nu-i cunoaștem deloc. Avem încredere într-o imagine de PR și nu aveam răbdare să vedem dincolo de fața zâmbitoare de pe YouTube. (răbdare, timp, același lucru).

De aceea este important să alegem inteligent și să nu avem totală încredere în ceea ce citim, auzim, vedem în online. Până la urmă, este important să nu ne lăsăm influențați de nimeni, ci doar de propriile noastre sentimente. Scuzele lui Buhnici sunt jalnice. Am zâmbit când am observat cartea „Inteligența emoțională” undeva pe raftul din bibliotecă. Desigur, totul îi va fi iertat. Facem scandal ușor, dar uităm repede.