Etichete

, , , ,

Ce-ai făcut Simona? Ce s-a întâmplat? Ai uitat de unde ai plecat? Nu ți-au ajuns 38,97 milioane dolari și familia ta cere mai mult? La asta se rezumă presa de astăzi.

Stop! Stop dopajului! Cu toții știm că, de vreo 50 de ani, sportul nu mai este un hobby, ci mai mult o meserie. Pentru a câștiga, trebuie să faci anumite sacrificii, dar asta nu înseamnă să trișezi. Trebuie să fii corect și onest și lumea te va iubi înzecit. Ca un exemplu, de Lance Armstrong nu mai vorbește nimeni, deși la vremea lui era un Zeu. Eu nu vreau asta pentru tine.

Ca un fan al sportului alb, mi-ar plăcea să cred că totul este o mare neînțelegere, o încurcătură, o „lucrătură” (cum zice românul). Nu are sens să te dopezi, apoi să pierzi primul meci. Sau poate că a fost doar un test! Oricare ar fi răspunsul, sunt dezamăgit și cine mă cunoaște știe că am fost un fan al tău și voi rămâne în continuare, atât timp cât nu se va aduce vorba de dopaj. Nu te critic, nu arunc prima piatră, ci doar aștept. Cel mai greu este pentru tine și, cu siguranță, la începutul carierei nu-ți doreai să calci strâmb. Ești o victimă, explică-te! Nu arunca vorbe de PR și apoi să te aștepți la susținere. Fii sinceră! Lumea asta își dorește. Suntem sătui de minciună și șarlatani. Ne dorim adevăr și respect.